|
Kurczak (M) bez podrobów kl.A św.
|
11,00 |
|
Kurczak (S) bez podrobów kl.A św.
|
11,00 |
|
Kurczak (XL) bez podrobów kl.A św
|
11,00 |
|
Filet z piersi kurczaka tryb. Kl.A św.
|
19,60 |
|
Filet z piersi kurczaka pojedyńczy
|
18,50 |
|
Filet z piersi kurczaka Extra ( oczyszczony)
|
20,70 |
|
Mięso gulaszowe z kurczaka KL.A św.
|
15,80 |
|
Mięso gulaszowe drobne z kurcz św
|
16,10 |
|
Pierś do przerobu z kurczaka św. |
18,40 |
|
Ćwiartka tylna z kurczaka kl.A św.
|
8,50 |
|
Noga z kurczaka kl.A św.
|
10,70 |
|
Pałka z kurczaka kl.A św.
|
11,20 |
|
Bioderko z kurcz. Kl.A św.
|
11,00 |
|
Noga trybowana b/s z kurcz.Kl.A św.
|
- |
|
Noga tryb. z kurcz ze skórą Kl.A św.
|
15,10 |
|
Skrzydło z kurczaka kl.A św.
|
7,20 |
|
Skrzydło z kurcz. czł. I "Ramię" kl.A św
|
5,40 |
|
Skrzydło z kurcz. czł. środk. Kl.A św.
|
5,70 |
|
Skrzydło do przerobu |
2,20 |
|
Wątroba z kurcz. kl.A św.
|
6,50 |
|
Żołądek z kurczaka kl.A św.
|
6,90 |
|
Serca z kurczaka kl.A św.
|
6,40 |
|
Łapa z kurcz. Kl.A św.
|
3,75 |
|
Porcja ros. z kurcz. Kl.A św.
|
1,65 |
|
Grzbiet z kurcz. kl.A św.
|
1,65 |
|
Szyjki z kurcz. Kl.A św.
|
1,65 |
|
Kości z kurczaka kl.B świeże
|
0,90 |
|
Kotlet De Volaile zawij. z kurczaka św.schłod
|
22,80 |
|
Zrazy drobiowe z kurczaka S.W.M. św, schło |
17,10 |
|
Kulki z kurczaka z serem S.W.M. świeży, schłodzony |
19,80 |
|
Kulki z kurczaka masło i koper S.W.M świeży, schłodz
|
21,00 |
|
Mięso z bioderka b/k w przypr.Grill.z kurcz. k |
14,20 |
|
Pałka z kurcz. w przyprawach kl.A |
11,80 |
|
Bioderko z kurcz w przyprawach kl.A |
11,60 |
|
Skrzydełko w przyprawie |
6,75 |
|
Mięso drobne-garmażeryjne |
12,40 |
|
Filet z kurczaka, mielony garmażeryjny kl.A
|
13,70 |
|
Kurczak z rożna |
21,00 zł/szt |
|
Ćwiartka z Rożna szt. |
20,00 zł/kg |
|
Szaszłyk z mięsa kurczaka S.W.M. świeży, sch
|
16,80 |