|
Kurczak bez podrobów kl. A św
|
9,10 |
|
Filet z piersi kurczaka tryb. kl. A św.
|
21,00 |
|
Filet z piersi kurczaka pojedynczy kl. A. św.
|
20,70 |
|
Filet z piersi kurczaka EXTRA
|
22,20 |
|
Filet z piersi kurczaka bez polędwicy kl. A. św.
|
- |
|
Polędwice z piersi kurczaka kl. A.św
|
- |
|
Mięso gulaszowe kl. A św.
|
16,40 |
|
Ćwiartka z kurczaka kl.A św.
|
6,45 |
|
Noga z kurczaka kl.A św.
|
9,10 |
|
Pałka z kurczaka kl.A św.
|
9,60 |
|
Bioderko z kurcz. kl. A św.
|
9,10 |
|
Noga trybowana z kurczaka ze skórą kl. A św. |
12,30 |
|
Noga trybowana z kurczaka bez skóry kl. A św. |
14,20 |
|
Skrzydło z kurczaka kl.A św.
|
5,80 |
|
Skrzydło z kurcz. czł. I "Ramię" kl.A św.
|
4,55 |
|
Skrzydło z kurcz. czł. II "Środek" kl. A św.
|
4,30 |
|
Skrzydło do przerobu kl. B św.
|
2,15 |
|
Wątroba z kurcz. kl. A św.
|
4,05 |
|
Żołądek z kurczaka kl. A św.
|
6,30 |
|
Serca z kurczaka kl. A św.
|
6,70 |
|
Łapa z kurczaka kl. A św.
|
3,80 |
|
Szyjka z kurczaka kl. A św.
|
1,75 |
|
Porcja rosołowa z kurczaka krótka kl. A św.
|
1,90 |
|
Grzbiet z kurczaka kl. A św.
|
1,80 |
|
Kości z kurczaka kl.B świeże
|
1,10 |
|
Kotlet De Volaile zawij. z kurczaka św.schłod
|
28,00 |
|
Zrazy drobiowe z kurczaka S.W.M. św, schło |
21,70 |
|
Kulki z kurczaka z serem S.W.M. świeży, schłodzony |
26,60 |
|
Kulki z kurczaka masło i koper S.W.M świeży, schłodz
|
27,00 |
|
Bioderko grillowe z kurczaka w przyprawach |
14,00 |
|
Skrzydełko w przyprawie |
7,10 |
|
Mięso drobne-garmażeryjne |
11,10 |
|
Filet z kurczaka, mielony garmażeryjny kl.A
|
16,70 |
|
Kurczak z rożna |
22,10 zł/szt |
|
Ćwiartka z Rożna szt. |
21,00 zł/kg |
|
Szaszłyk z mięsa kurczaka S.W.M. świeży, sch
|
20,40 zł/kg |
|
Kąski z fileta na grilla |
20,80 zł cana za op. 0,8 kg |
|
|
|